ویزای شینگن
مشاوره، تکمیل مدارک و ارائه خدمات ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

نوع ویزا
دو تخته
یک تخته
توريستی (سوئیس ، اتریش ، فرانسه ، ایتالیا ، هلند)
2,000,000 تومان
1,800,000 تومان

شرایط ویزای فرانسه

كشور فرانسه عضو فضای شنگن است و برای ورود به این كشور نیاز به اخذ ویزای شنگن است. فضای شنگن 25 كشور اروپایی را شامل می شود كه عبارتند از: آلمان، اتریش، بلژیك، دانمارك، اسپانیا، استونی، فنلاند، فرانسه (به عنوان كشور اروپایی بجز سرزمین های وابسته)، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوكزامبورگ، مالت، هلند (به عنوان كشور اروپایی بجز سرزمین های وابسته)، لهستان، پرتغال، جمهوری چك، اسلوواكی، اسلوونی، سوئد، نروژ، ایسلند و سوئیس.

خدمات ویزای فرانسه شامل موارد ذیل می باشد :

رزرو هتل با ارائه سربرگ

وقت سفارت (فوری و عادی )

رزرو پرواز

بیمه مسافرتی

مشاوره

تكمیل پرونده

توجه داشته باشید كه نرخ های موجود جدای از 60 یورویی است كه باید در روز مصاحبه به سفارت ارائه شود.

نكات مهم

پیش از مطالعه ی شرایط و مدارك لازم برای دریافت ویزای فرانسه، به نكات زیر توجه كنید:

– توجه كنید كه نقص مدارك مساوی است با نقص پرونده كه منجر به رد درخواست ویزا می گردد.

– اصل و كپی همه ی مدارك باید به هنگام مراجعه به سفارت ارائه شوند. اصل مدارك (به جز آن هایی كه مستقیما خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهند شد.

– ترتیب قرار دادن مدارك در پرونده اهمیت دارد و در صورت رعایت نشدن ممكن است درخواست شما رد شود لذا با توجه به توضیحات ارائه شده، ترتیب صحیح را رعایت فرمایید.

– حضور شخص درخواست كننده در سفارت ضرور است مگر برای افراد صغیر زیر 12 سال.

– درصورت لزوم ممكن است مداركی علاوه بر مدارك نامبرده نیز درخواست شود. ضمن این كه می توانید مداركی كه فكر می كنید به بررسی پرونده تان كمك می كند را اضافه كنید.

انواع ویزای فرانسه:

– ویزای كوتاه مدت شامل ویزای توریستی یا سفر شخصی،ویزای سفر تجاری یا مامورت، ویزا برای دیدار خانوادگی، ویزای تحصیلی، ویزا برای معالجه ی پزشكی، ویزای افراد كثیرالسفر

– ویزای بلندمدت شامل ویزا برای اعضای خانواده ی فرانسوی، ویزای تحصیلی، ویزای علمی

– ویزای ترانزیت فرودگاهی

مدارك لازم برای ویزای فرانسه :

توجه كنید كه ترتیب قرار دادن مدارك در پرونده باید به صورت زیر باشد:

1. اصل و كپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی

2. دو قطعه عكس رنگی و جدید در قطع پاسپورت كه چهره حدود 70 درصد عكس را در بربگیرد.

3. اصل و كپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا

4. كپی تمام ویزاهای شنگنی كه فرد دریافت كرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوكپی همه مهرهای ورود و خروج

5. اصل و كپی شناسنامه

6. اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمكن مالی

برای حقوق بگیران:

ترجمه ی نامه ی كارفرما به فرانسوی یا انگلیسی

گواهی اشتغال به كار كه از تاریخ صدور آن بیشتر از یك ماه نگذشته باشد و در آن، سمت، تاریخ استخدام، حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد كه دارنده ی گواهی پس از پایان سفر مجددا به كار خود برمی گردد.

سه فیش آخر حقوق

سه پرینت آخر بانكی حساب جاری + عنداللزوم حساب پس انداز+ تمكن مالی

برای تجار و بنگاهداران:

آگهی ثبت شركت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شركتها.

كارت بازرگانی یا پروانه كسب.

پرینت سه ماه آخر بانكی (حساب جاری + حساب حرفه ای)

برای مشاغل آزاد:

كارت نظام مربوطه و یا كارت حرفه ای سال جاری.

سه پرینت آخر بانكی حساب شخصی + حساب حرفه ای.

برای بازنشستگان و كسانی كه فعالیت حرفه ای ندارند :

اسناد مثبته دریافت مستمری برای بازنشستگان

سه پرینت آخر بانكی

عنداللزوم اسناد مثبته تمكن مالی و وضع حرفه ای شخصی كه هزینه های سفر را تأمین میكند وسند هویتی وی.

برای بچه ها و دانشجویان:

گواهی تقبل هزینه توسط یكی از والدین.

اسناد مثبته تمكن مالی و وضع حرفهی ای شخصی كه هزینه های سفر را تأمین میكند + سند هویتی وی.

اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میكند.

گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.

ترجمه ی اجازه والدین به فرانسه یا انگلیسی

گواهی برخورداری از محل سكونت در فرانسه

– اصل و كپی دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری یا ووچر هتل

– در صورت نداشتن هتل، مسافر بایدمدركی دال بر توان مالی كافی برای تامین هزینه به اندازه 120 یورو در روز به ازای هر نفر را ارائه دهد.

– در صورت لزوم سند مالكیت، اجاره نامه یا گواهی پرداخت عوارض سكونت یا مالكیت

بیمه نامه ی بین المللی پزشكی و بازگشت به كشور مبدا كه هزینه های احتمالی بازگشت به كشور مبدا در موارد پزشكی را پوشش دهد.

سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

سوالات متداول :

آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟

بلی – هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.

آیا حضور فرد در روز مصاحبه الزامی است ؟

بلی – حضور فرد در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است .

آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟

خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس ساینا گشت پارسیان می باشد.

آیا ترجمه مدارك برای ویزای فرانسه لازم است؟

خیر – ترجمه مدارك برای ویزای فرانسه مورد نیاز نمی باشد.

آیا هزینه وقت سفارت غیر قابل استرداد می باشد؟

خیر غیر قابل استرداد است.

آیا مسئولیت حضور به موقع برای مصاحبه با مسافر می باشد؟

بلی مسئولیت آن با مسافر است.

آیا در صورت كنسلی یا عدم صدور ویزا از سوی سفارت مبلغ پرداختی عودت داده می شود؟

مبلغ ده میلیون ریال به ازای هر نفر از مبلغ كسر گردیده و ما بقی به متقاضی برگردانده می شود.

حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟

50 روز می باشد .

آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و…قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر است؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

آدرس سفارت فرانسه در ایران:

تهران – خیابان نوفل لوشاتو – پلاك 66-64

تلفن : 64094000

فكس : 64094092

ساعت كاری سفارت در روزهای یكشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14-9

قوانین ویزا برای تبعه شنگن و غیر شنگن :

برای تبعه كشورهای عضو اتحادیه ورود به فرانسه بسیار آسان و بدون هیچ گونه بررسی مدارك انجام میشود . تنها تبعه انگلستان , سری جزایر كانال و آندورا در هنگام ورود و خروج موظف به چك و بررسی مدارك هستند .

عموما افراد تبعه برای اقامت تا سقف 90 روز نیاز به اخذ ویزا ندارند.

برای اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزا به سایت وزارت امور خارجه فرانسه مراجعه فرمایید .

مدت اقامت ذكر شده در ویزا (به جز موارد خاص مثل ویزای پزشكی و درمانی ) به هیچ عنوان تغییر نمیكند .

تبعه عضو اتحادیه و تبعه كشورهای نروژ و سوئیس برای ورود و اقامت تا سقف 90 روز تنها نیاز به ارائه كارت شناسایی دارند .

تبعه استرالیا , آمریكا , كانادا , هنگ كنگ , اسرائیل , ژاپن , مالزی , نیوزلند , سنگاپور , كره جنوبی و برخی كشورهای آمریكای لاتین نیز ویزای توریستی فرانسه نیاز ندارند . اما برای اقامت های طولانی تر از 90 روز باید به نزدیك ترین كنسولگری یا سفارتخانه مراجعه نمایند .

سایر ملیت ها برای ورود به فرانسه احتیاج به اخذ ویزای شنگن دارند .

پس از ورود به كشور نوع ویزا به هیچ عنوان تغییر نخواهد كرد .

آیین نامه گمركی :

حمل كالا در فرانسه در هنگام ورود و خروج نیز همانند تمامی كشور های عضو اتحادیه اعمال میشود . برخی اقلام در هنگام خروج معاف از مالیات میباشند .

همچنین بررسی های دقیق تری بر روی اقلام ورودی از آندورا صورت میگیرد .

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می گیرد كه قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا دو ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاك این كشور را ترك كند.

برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق تلفن سفارت انجام می گیرد

دانستنی های مرتبط به ویزای شینگن

تور های اروپایی
تور های مالزی
تور های تایلند
تور های دبی
Close Menu