ويزاي شينگن - فرانسه

نوع وبزاقيمتاقامتزمان صدورمدارك لازم
وقت سفارت عادي2,900,000 ريالتوريستيمتناسب با وقت سفارتاسكن پاسپورت+تسويه كامل
پكيج مشاوره ي ويزا14,900,000 ريالتوريستيمتناسب با وقت سفارتاسكن پاسپورت+كليه ي مدارك لازم شنگن+دعوت نامه+تسويه كامل
وقت سفارت فوري19,000,000 ريالتوريستيمتناسب با وقت سفارتاسكن پاسپورت+تسويه كامل
پكيج مشاوره ي ويزا36,000,000 ريالفوريمتناسب با وقت سفارتاسكن پاسپورت+كليه ي مدارك لازم شنگن+دعوت نامه+تسويه كامل
سربرگ هتل براي سفارت2,000,000 رياليك روزهسربرگاطلاعات شخصي+تاريخ ورود و خروج+تسويه كامل
سربرگ هتل براي سفارت1,600,000 ريالنرخ همكارسربرگاطلاعات شخصي+تاريخ ورود و خروج+تسويه كامل
وقت سفارت عادي2,700,000 ريالنرخ همكارمتناسب با وقت سفارتاسكن پاسپورت+تسويه كامل
وقت سفارت فوري18,500,000 ريالنرخ همكارمتناسب با وقت سفارتاسكن پاسپورت+تسويه كامل
شرايط ويزاي فرانسه
كشور فرانسه عضو فضاي شنگن است و براي ورود به اين كشور نياز به اخذ ويزاي شنگن است. فضاي شنگن 25 كشور اروپايي را شامل مي شود كه عبارتند از: آلمان، اتريش، بلژيك، دانمارك، اسپانيا، استوني، فنلاند، فرانسه (به عنوان كشور اروپايي بجز سرزمين هاي وابسته)، يونان، مجارستان، ايتاليا، لتوني، ليتواني، لوكزامبورگ، مالت، هلند (به عنوان كشور اروپايي بجز سرزمين هاي وابسته)، لهستان، پرتغال، جمهوري چك، اسلوواكي، اسلووني، سوئد، نروژ، ايسلند و سوئيس.
خدمات ويزاي فرانسه شامل موارد ذيل مي باشد :
  • رزرو هتل با ارائه سربرگ
  • وقت سفارت (فوري و عادي )
  • رزرو پرواز
  • بيمه مسافرتي
  • مشاوره
  • تكميل پرونده
  • توجه داشته باشيد كه نرخ هاي موجود جداي از 60 يورويي است كه بايد در روز مصاحبه به سفارت ارائه شود.
نكات مهم
پيش از مطالعه ي شرايط و مدارك لازم براي دريافت ويزاي فرانسه، به نكات زير توجه كنيد:
  • - توجه كنيد كه نقص مدارك مساوي است با نقص پرونده كه منجر به رد درخواست ويزا مي گردد.
  • - اصل و كپي همه ي مدارك بايد به هنگام مراجعه به سفارت ارائه شوند. اصل مدارك (به جز آن هايي كه مستقيما خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهند شد.
  • - ترتيب قرار دادن مدارك در پرونده اهميت دارد و در صورت رعايت نشدن ممكن است درخواست شما رد شود لذا با توجه به توضيحات ارائه شده، ترتيب صحيح را رعايت فرماييد.
  • - حضور شخص درخواست كننده در سفارت ضرور است مگر براي افراد صغير زير 12 سال.
  • - درصورت لزوم ممكن است مداركي علاوه بر مدارك نامبرده نيز درخواست شود. ضمن اين كه مي توانيد مداركي كه فكر مي كنيد به بررسي پرونده تان كمك مي كند را اضافه كنيد.
انواع ويزاي فرانسه:
  • - ويزاي كوتاه مدت شامل ويزاي توريستي يا سفر شخصي،ويزاي سفر تجاري يا مامورت، ويزا براي ديدار خانوادگي، ويزاي تحصيلي، ويزا براي معالجه ي پزشكي، ويزاي افراد كثيرالسفر
  • - ويزاي بلندمدت شامل ويزا براي اعضاي خانواده ي فرانسوي، ويزاي تحصيلي، ويزاي علمي
  • - ويزاي ترانزيت فرودگاهي
مدارك لازم براي ويزاي فرانسه :
توجه كنيد كه ترتيب قرار دادن مدارك در پرونده بايد به صورت زير باشد:
  • 1. اصل و كپي فرم درخواست اخذ ويزا به زبان فرانسوي يا انگليسي
  • 2. دو قطعه عكس رنگي و جديد در قطع پاسپورت كه چهره حدود 70 درصد عكس را در بربگيرد.
  • 3. اصل و كپي گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پايان اعتبار ويزاي درخواستي و حداقل دو صفحه ي خالي براي ويزا
  • 4. كپي تمام ويزاهاي شنگني كه فرد دريافت كرده است (بر روي گذرنامه ي فعلي و گذرنامه هاي قبلي)و فتوكپي همه مهرهاي ورود و خروج
  • 5. اصل و كپي شناسنامه
  • 6. اسناد مثبته وضع اجتماعي حرفه اي و تمكن مالي
  • براي حقوق بگيران:
    • ترجمه ي نامه ي كارفرما به فرانسوي يا انگليسي
    • گواهي اشتغال به كار كه از تاريخ صدور آن بيشتر از يك ماه نگذشته باشد و در آن، سمت، تاريخ استخدام، حقوق ماهانه و تاريخ مرخصي آمده باشد و اعلام دارد كه دارنده ي گواهي پس از پايان سفر مجددا به كار خود برمي گردد.
    • سه فيش آخر حقوق
    • سه پرينت آخر بانكي حساب جاري + عنداللزوم حساب پس انداز+ تمكن مالي
  • براي تجار و بنگاهداران:
    • آگهي ثبت شركت در روزنامه رسمي و اظهارنامه ثبت در ثبت شركتها.
    • كارت بازرگاني يا پروانه كسب.
    • پرينت سه ماه آخر بانكي (حساب جاري + حساب حرفه اي)
  • براي مشاغل آزاد:
    • كارت نظام مربوطه و يا كارت حرفه اي سال جاري.
    • سه پرينت آخر بانكي حساب شخصي + حساب حرفه اي.
  • براي بازنشستگان و كساني كه فعاليت حرفه اي ندارند :
    • اسناد مثبته دريافت مستمري براي بازنشستگان
    • سه پرينت آخر بانكي
    • عنداللزوم اسناد مثبته تمكن مالي و وضع حرفه اي شخصي كه هزينه هاي سفر را تأمين ميكند وسند هويتي وي.
  • براي بچه ها و دانشجويان:
    • گواهي تقبل هزينه توسط يكي از والدين.
    • اسناد مثبته تمكن مالي و وضع حرفهي اي شخصي كه هزينه هاي سفر را تأمين ميكند + سند هويتي وي.
    • اجازه خروج رسمي پدر وقتي فرزند بدون پدر خود مسافرت ميكند.
    • گواهي اشتغال به تحصيل در مدرسه يا دانشگاه يا گواهي ثبت نام براي سال آينده.
    • ترجمه ي اجازه والدين به فرانسه يا انگليسي
  • گواهي برخورداري از محل سكونت در فرانسه
    • - اصل و كپي دعوتنامه تنظيم شده در شهرداري يا ووچر هتل
    • - در صورت نداشتن هتل، مسافر بايدمدركي دال بر توان مالي كافي براي تامين هزينه به اندازه 120 يورو در روز به ازاي هر نفر را ارائه دهد.
    • - در صورت لزوم سند مالكيت، اجاره نامه يا گواهي پرداخت عوارض سكونت يا مالكيت
  • بيمه نامه ي بين المللي پزشكي و بازگشت به كشور مبدا كه هزينه هاي احتمالي بازگشت به كشور مبدا در موارد پزشكي را پوشش دهد.
  • سند مثبته سفر: رزرو بليط هواپيماي رفت و برگشت
سوالات متداول :
  • آيا هزينه 60يورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟
    • بلي - هزينه 60 يورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضي مي باشد.
  • آيا حضور فرد در روز مصاحبه الزامي است ؟
    • بلي - حضور فرد در روز سفارت براي مصاحبه و انگشت نگاري الزامي است .
  • آيا گرفتن جواب ويزا بر عهده فرد متقاضي است ؟
    • خير- گرفتن جواب ويزا بر عهده آژانس ساينا گشت پارسيان مي باشد.
  • آيا ترجمه مدارك براي ويزاي فرانسه لازم است؟
    • خير - ترجمه مدارك براي ويزاي فرانسه مورد نياز نمي باشد.
  • آيا هزينه وقت سفارت غير قابل استرداد مي باشد؟
    • خير غير قابل استرداد است.
  • آيا مسئوليت حضور به موقع براي مصاحبه با مسافر مي باشد؟
    • بلي مسئوليت آن با مسافر است.
  • آيا در صورت كنسلي يا عدم صدور ويزا از سوي سفارت مبلغ پرداختي عودت داده مي شود؟
    • مبلغ ده ميليون ريال به ازاي هر نفر از مبلغ كسر گرديده و ما بقي به متقاضي برگردانده مي شود.
  • حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟
    • 50 روز مي باشد .
  • آيا مسئوليت صدور بليت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ويزا به عهده مسافر است؟
    • بلي واين آژانس هيچگونه مسئوليتي ندارد.
آدرس سفارت فرانسه در ايران:
تهران - خيابان نوفل لوشاتو - پلاك 66-64
تلفن : 64094000
فكس : 64094092
ساعت كاري سفارت در روزهاي يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14-9
قوانين ويزا براي تبعه شنگن و غير شنگن :
  • براي تبعه كشورهاي عضو اتحاديه ورود به فرانسه بسيار آسان و بدون هيچ گونه بررسي مدارك انجام ميشود . تنها تبعه انگلستان , سري جزاير كانال و آندورا در هنگام ورود و خروج موظف به چك و بررسي مدارك هستند .
  • عموما افراد تبعه براي اقامت تا سقف 90 روز نياز به اخذ ويزا ندارند.
  • براي اطلاعات بيشتر جهت اخذ ويزا به سايت وزارت امور خارجه فرانسه مراجعه فرماييد .
  • مدت اقامت ذكر شده در ويزا (به جز موارد خاص مثل ويزاي پزشكي و درماني ) به هيچ عنوان تغيير نميكند .
  • تبعه عضو اتحاديه و تبعه كشورهاي نروژ و سوئيس براي ورود و اقامت تا سقف 90 روز تنها نياز به ارائه كارت شناسايي دارند .
  • تبعه استراليا , آمريكا , كانادا , هنگ كنگ , اسرائيل , ژاپن , مالزي , نيوزلند , سنگاپور , كره جنوبي و برخي كشورهاي آمريكاي لاتين نيز ويزاي توريستي فرانسه نياز ندارند . اما براي اقامت هاي طولاني تر از 90 روز بايد به نزديك ترين كنسولگري يا سفارتخانه مراجعه نمايند .
  • ساير مليت ها براي ورود به فرانسه احتياج به اخذ ويزاي شنگن دارند .
  • پس از ورود به كشور نوع ويزا به هيچ عنوان تغيير نخواهد كرد .
آيين نامه گمركي :
  • حمل كالا در فرانسه در هنگام ورود و خروج نيز همانند تمامي كشور هاي عضو اتحاديه اعمال ميشود . برخي اقلام در هنگام خروج معاف از ماليات ميباشند .
  • همچنين بررسي هاي دقيق تري بر روي اقلام ورودي از آندورا صورت ميگيرد .
  • ويزاي توريستي فرانسه به افرادي تعلق مي گيرد كه قصد سفر تفريحي به فرانسه يا ديدار با اعضاي خانواده شان را دارند؛ مدت اعتبار ويزا دو ماه است و متقاضي بايد زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاك اين كشور را ترك كند.
  • براي رواديد توريستي فرانسه، حضور متقاضي الزامي است و مصاحبه انجام مي گيرد. درخواست وقت ملاقات براي مصاحبه از طريق تلفن سفارت انجام مي گيرد
كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي دفتر مسافرتي ساينا گشت پارسيان محفوظ مي باشد.